Mijn producten zijn nooit aangekomen. Volgens PostNL waren deze geleverd op 4 januari. Ondertussen zijn we al 15 januari en heb ik nog steeds niets ontvangen. Wanneer je een mail stuurt, dan krijg je geen antwoord binnen de 2-3 werkdagen. Ze zeggen steeds dat ze een onderzoek gaan doen, maar laten me niets weten hoe ver ze er mee staan en wat er nu net zal gebeuren. Ik weet tot op heden nog steeds niet of ik mijn geld terug krijgen of mijn producten die ik besteld had. Ondertussen heb ik al 5 mail gestuurd en heb nog geen oplossing gekregen. Op basis van de producten raad ik het bedrijf wel aan. Wanneer we dan zien naar het verloop van communicatie en levering dan zou ik het afraden.
Lekkere producten
Zoek een andere leveringsfirma! Probeer sneller te reageren op klanten.
Reactie Bolero:
Beste Lynn,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent met je ervaring bij Bolero.
We streven altijd naar vijf sterren en waarderen je eerlijke review, omdat het ons helpt om te verbeteren.
We nemen je klacht serieus en willen deze graag oplossen. Zou je meer details kunnen sturen naar klanttevredenheid@bolero.com? Het zou ook heel behulpzaam zijn als je in de mail kunt aangeven hoe we de klacht volgens jou het beste kunnen oplossen.
We gaan er dan direct mee aan de slag om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Groet,
Het team van Bolero