Ik had een eerdere negatieve review gegeven omdat ik bij een vraag over een testuitslag een antwoord kreeg waarmee ik mij een beetje afgescheept voelde. Zo lastig was die vraag nu ook weer niet en het gaat wel om iemand zijn gezondheid. Bedrijf reageerde prompt op die review en na mail en telefonisch contact zou dit adequaat opgepakt worden. Ik zal mij komend jaar nog wel vaker laten testen, de procedure en uitslag verlopen vlot en Bloedwaardentest komt nog wel als 1e in aanmerking bij een volgende test. Ik ben wel benieuwd naar de verbeterde afhandeling mocht ik dan nog een vraag hebben.
Reactie Bloedwaardentest:
Beste Ben,
Wat vervelend dat de toelichting op de uitslag wat te wensen overliet. Je krijgt bij ons de uitslag met een toelichting per e-mail. Als direct medische opvolging nodig is wordt je vooraf gebeld, als je zelf vragen hebt over de uitslag kun je met de uitslagenlijn bellen. Als je een persoonlijk medisch advies wilt, kun je een consult boeken bij een van onze artsen tegen een meerprijs. Zie hiervoor de rubriek consulten.