Janine

Er staat niets te waarderen over het uiteindelijk geleverde product. Wij vonden het erg jammer dat de kleuren op de kaarten niet overeen kwam met de proefdruk, hierdoor pasten de door ons gekozen enveloppen niet bij de kaart. Dit is opgelost met een andere kleur envelop omdat niet gegarandeerd kon worden dat bij een nieuwe zending de kleuren wel gelijk zou zij aan de proefdruk. Heel jammer want het ontwerpen, snelheid zending en de klantenservice hebben we wel als prettig ervaren.

Klantvriendelijk

Mogelijkheden ontwerp programma

Uitstekend

Heb je een tip voor Blijkaartje?

Zorgen dat voor een proefdruk en de daadwerkelijk bestelde kaarten dezelfde manieren/spullen gebruikt worden.

Reactie Blijkaartje:

Dank je wel voor je review en fijn dat we op de meeste punten goed scoren. Vervelend dat er een probleem met de drukkleur is opgetreden waardoor de kleur van de envelop minder passend was. We blijven te maken hebben met verschillende drukgangen waardoor er soms een minimaal kleurverschil kan optreden. Fijn dat we je nieuwe enveloppen in een andere bijpassende kleur hebben kunnen aanbieden zodat je je kaartjes alsnog snel kon versturen.

Score voor Blijkaartje: 3/5
Zou je Blijkaartje aanbevelen? Nee