Elisabeth

Vond het nogal moeizaam om de kaart aan te passen. Vind het echt raar dat er standaard een blijkaartje logo op staat, heel amateuristisch vind ik dat over komen. Drukproef was niet volgens wens, bezorging was onvolledig. Zit nu te wachten op de nazending en de kaarten moeten deze week de deur uit. Dus prijs is bijzonder hoog voor weinig service.

Klantvriendelijk

Mogelijkheden ontwerp programma

Voldoende

Matig

Heb je een tip voor Blijkaartje?

professionaliseren, meer controle op de bestellingen en betere ondersteuning/ service

Reactie Blijkaartje:

Dank voor je review en wat jammer om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent. Wat betreft het aanpassen van je ontwerp kan ik je alleen maar adviseren om de hulp van onze klantenservice te vragen. Er is juist heel veel mogelijk en we helpen je graag bij het aanpassen van je ontwerp. Ons eigen designteam maakt iedere week nieuwe unieke ontwerpen waar we erg trots op zijn en op die ontwerpen staat ons logo in het klein achterop het kaartje vermeld. Deze kun je tegen een kleine vergoeding laten verwijderen. Begin je met een blanco kaart en maak je je eigen ontwerp, dan zal er geen logo op je kaartjes vermeld worden. Mocht er door onvoorziene omstandigheden iets mis gaan met je bestelling, dan zorgen wij zsm voor een herdruk op onze kosten zodat je alsnog blij wordt van jouw kaartjes. Hopelijk werkt de postbezorging mee en is de herdruk inmiddels bij je bezorgd.

Score voor Blijkaartje: 2/5
Zou je Blijkaartje aanbevelen? Nee