Kaartjes zijn ontzettend mooi, veel designs/ontwerpmogelijkheden, en speciale afwerkingen
Klantvriendelijk
Uitstekend
Mogelijkheden ontwerp programma
Uitstekend
Matig
Heb je een tip voor Blijkaartje?
Bij de proefdruk werd eventueel uitlopen van de tekst niet benoemd, pas na het plaatsen van de bestelling. Uiteindelijk door laten gaan en zou de levering tussen 4 en 6 januari zijn. Contact gehad op 6 januari omdat er nog geen track and trace was, er werd aangegeven dat het de volgende dag geleverd zou worden en ik de track and trace diezelfde dag zou ontvangen. Helaas niks ontvangen en de volgende ochtend gelijk een email gestuurd, smiddags nog geen reactie dus daarom telefonisch contact opgenomen. Bleek dat de productie de kwaliteit had afgekeurd (waarschijnlijk door het uitlopen van de foliedruk) en dat het pas de volgende dag verzonden wordt. Dat is wel erg jammer in het geval van geboortekaartjes.
Reactie Blijkaartje:
Dank voor je review en wat fijn dat we op bijna alle punten goed scoren. Je geeft als tip een opmerking over de bezorging tijdens de feestdagen. Het blijft altijd lastig om in te schatten of de pakketdiensten de bestellingen tijdens deze drukke dagen op tijd kunnen bezorgen. Nu blijkt dat de productie de kwaliteit van de kaartjes heeft afgekeurd, duurt het nog wat langer. Niet leuk en dat begrijpen we, maar we willen wel altijd kaartjes van een goede kwaliteit leveren. Kaartjes die niet goed zijn gedrukt wil je natuurlijk ook niet verzenden, en wachten duurt dan altijd net te lang omdat je natuurlijk graag je mooie kaartjes van jouw kindje wilt verzenden.