Berdien

De mogelijkheid om het kaartje aan te passen.

Klantvriendelijk

Mogelijkheden ontwerp programma

Uitstekend

Voldoende

Matig

Heb je een tip voor Blijkaartje?

De staffelprijs voor het bestellen wijkt af van de prijs in het winkelmandje. Ik kon nergens vinden waarom dat was, moest over het weekend wachten met een berichtje terug van de klantenservice. Het zou aan het papier liggen, maar dat was mij niet duidelijk

Kaartjes waren besteld, zouden maandag geleverd worden. Je hebt zelf geen invloed op de manier van leveren. DHL had ons 'gemist'. Maar wij waren thuis en hebben DHL gemist op de afgesproken tijd. DUS kwamen onze geboortekaarjtes een dag later. In de kraamperiode is dat HEEEEEEL vervelend, helemaal als het om geboortekaartjes gaat.
Jullie geven geen geld terug van de verzendkosten, want het is een fout van de bezorger en daar kunnen jullie niets aan doen. Ik vind dat vreemd. Ik heb nu verzendkosten betaald terwijl er niet gedaan is wat beloofd was. Zou als ik jullie was meer service verlenen bij de bezorging.

Reactie Blijkaartje:

Dank voor je review en wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent over het verloop van je bestelling. De genoemde staffelprijs is een vanaf-prijs omdat bijv. de keuze voor het soort papier, het gebruik van folie, het kiezen voor ronde hoeken invloed heeft op de uiteindelijke prijs. Wel vervelend dat de bezorging door DHL niet goed is verlopen. Wij koppelen deze meldingen altijd terug aan de bezorgdiensten zodat zij dit mee kunnen nemen in hun verbeterproces.
De mogelijkheden voor het aanpassen van je ontwerp zijn inderdaad zeer uitgebreid en fijn om te horen dat je onze klantenservice ook als goed beoordeeld.

Score voor Blijkaartje: 1.5/5
Zou je Blijkaartje aanbevelen? Nee