Een product aan een aantrekkelijke prijs was niet meer beschikbaar, dit bleek helaas pas bij de levering bij me thuis. Ik kreeg wel snel mijn geld terug.
Sterke punten / Strong points
Mooie keuze in grote maten
Verbeterpunten of tips / Improvements or tips
Artikelen op de webstek moeten ook daadwerkelijk leverbaar zijn, een compensatie ( kortingsbon) in het andere geval lijkt me toch wel wenselijk en klantvriendelijk.
Reactie Biggymanskleding.nl:
Geachte klant,
Wij vinden het zeer vervelend wat er gebeurt is maar het artikel wat u bestelde is al meer dan 8 maanden uitverkocht. Op 1 of andere manier is alleen deze vest in die maat blijven hangen in ons systeem. De voorraad staat hierdoor dan ook op -1. Helaas is dit vaker gebeurt in ons systeem en de script bouwer is nog steeds bezig om deze bug eruit te halen. Want als artikelen uitverkocht zijn en om 0 staan mogen deze ook niet meer te voorschijn komen in ons systeem, helaas is dat wel bij u gebeurt. Dit is dus niet doelbewust gedaan en hebben wij u ook gelijk terug betaald. Wat betreft uw vraag over compensatie van een korting gaat ons wel erg ver. U verwacht bij elke bedrijf waar een fout gemaakt is een vergoeding hiervoor, dat vind ik helaas overdreven. U heeft geen enkel schade ondervonden en bent ook direct terug betaald. Tevens was dit uw aller eerste bestelling bij ons, en heeft dit niks met klant vriendelijkheid te maken. Fouten kunnen er helaas gemaakt worden, niemand is perfect.
mvg Biggymanskleding