Klantvriendelijkheid / Customer friendliness
Info over verloop order / Info about pass order

Sterke punten / Strong points

mooie artikelen

Verbeterpunten of tips / Improvements or tips

maatinfo klopt niet helemaal. Ik heb een hemd besteld en de juiste maten gemeten bij partner maar toch klopt de geleverde maat niet. dwz hij zou moeten passen maar is toch te klein. Nu maar hopen dat er snel een paar kilos af is.

Reactie Biggymanskleding.nl:

Geachte klant,
Wij hebben geprobeerd om dit probleem uit te zoeken voor u, maar volgens onze leverancier klopt de matentabel echt die op onze website staat. Ik vind het dan erg vervelend voor u dat de hemd te klein is, als u ons direct hierover gemaild had, dan had u de hemd retour kunnen sturen en had deze omgeruild geworden. Helaas weten wij dus niet exact wat er aan de hand is, het kan ook zo zijn dat de hemd die u ontvangen heeft een verkeerd matenlabel heeft, dit gebeurt soms ook wel eens. Als u in de toekomst weer iets binnen krijg wat niet zou moeten kloppen volgens u kunt u beter direct contact opnemen met ons zodat wij de probleem snel kunnen verhelpen voor u, nu is dat lastiger. Omdat wij achteraf moeten handelen, dan kunnen wij ook geen vuist maken naar onze leveranciers. De matentabel op onze website is in iedere geval correct want deze komen van onze leveranciers.
mvg Biggymanskleding

Score voor Biggymanskleding.nl: 3/5