Eigenaar is zelf ook fors gebouwd, waardoor (als ik in de winkel ben) ik direct merk dat hij zich in mij in kan leven en de problemen weet op te lossen, omdat hij weet welk product mij het beste past.
Sterke punten / Strong points
- Diverse merken in grote maten.
- Er zijn in Nederland een paar herenzaken die ook grote maten verkopen, maar blijken in de praktijk niet verder te gaan dan
tot 2 of 3XL. Biggymanskleding lacht hier om, want zelfs tot 8XL is er nog een ruime keuze, terwijl zij zelfs tot maat 12XL
nog kleding hebben.
- Naast de webwinkel is er ook een fysieke winkel, waar je alle producten zelf kunt zien, kwaliteit beoordelen en passen. Is
meteen een leuk dagje uit.
Verbeterpunten of tips / Improvements or tips
De extra kosten als je betaalt met een creditcard. Jammer, want ik gebruik deze behoorlijk vaak bij diverse zaken, maar nergens hoef ik te betalen voor de betaaloptie creditcard (ook bij andere kleine webwinkels)
Reactie Biggymanskleding.nl:
Geachte klant,
Het is inderdaad waar dat wij een vergoeding vragen voor creditkaart betalingen, dit geldt ook alleen voor de website. In de winkel betaald u hier niks voor. De reden dat wij dit op de website wel doen, is dat wij veel moeten betalen hiervoor. Ook word er een bedrag afgehaald van de betaling die gedaan word namelijk 3%.
Dit vragen wij dus ook voor de betaling deze percentage. Het is toch niet eerlijk dat wij hiervoor dubbel moeten betalen, dan blijft er geen winst meer over. Dat is dus de eerlijke reden waarom wij die 3% transactie kosten vragen zodat wij dit niet hoeven te betalen. Voor alle overige betalingen betaald u geen kosten alleen inderdaad op visa/mastercard omdat dit erg veel kost bij hen.
mvg Biggymanskleding