Bestel online al sinds tijden kleding bij Biggymans, en ben ook wel bij de winkel geweest.
Alles is altijd prima geregeld. Bij retourneren als er iets niet past, ook nooit een probleem gehad.
Super!
Sterke punten / Strong points
bezorging via TNT, UPS zou volgens mij wel een verbetering zijn. Tenzij dit kosten met zich mee brengt. GLS is erg beperkt in zijn mogelijkheden. Als er bijvoorbeeld iets wordt afgeleverd en er is niemand thuis, krijg je ook niet de kans om bijvoorbeeld een ander adres op te geven (TNT en UPS doen dat wel). Je bent dan genoodzaakt om het ergens bij een algemeen afleverpunt op te halen (primera bijv.) die niet overal zit.
Reactie Biggymanskleding.nl:
Geachte klant,
Allereerst bedankt voor uw reacties. Om even terug te komen op uw reactie betreffende de vervoerder waar wij bewust voor gekozen hebben. GLS bied op het moment flexdelivery service aan, dit bieden wij ook naar u aan. Zodra uw bestelling bij ons verzonden word ontvangt u een mail met uw track en trace code, in deze mail kunt u zelf de specifiek dag en tijdstip aangeven voor bezorging hiervan. Tevens kunt u er ook voor kiezen om uw pakket bij het dichts bijzijnde afhaal punt van GLS af te halen. Mocht u overhoop niet thuis zijn krijgt u een kaartje in de bus waarmee u weer een nieuwe afspraak kunt maken, dit kan zelfs tot 3 keer toe bij GLS. Mocht u vragen hebben hierover horen wij die graag van u.
mvg Biggymanskleding