Snelle bestelling maar onduidelijk hoe je terug moet sturen en moet je 6,95 daar boor betalen.
Reactie Biggymanskleding.nl:
Geachte klant,
Als eerste bedankt voor uw referentie, om even terug te komen op uw opmerking over het onduidelijk zijn van een retour terug sturen aan ons is voor ons vreemd aangezien wij alle informatie in uw order bevestiging hebben gestuurd. Tevens heeft u ook een retour formulier van ons ontvangen bij uw zending waarop precies staat wat u moet doen.
U heeft de retour netjes aan ons aangemeld via mail, en zo is deze ook weer netjes verwerkt bij retour aanname en terug betaald aan u.
Om ook even terug te komen op de retour kosten, wij bieden de laagste prijzen aan op onze website. Dit willen wij graag zo houden. Wij versturen al gratis vanaf € 75 euro, en nemen de omruilingskosten om weer naar u toe te zenden ook voor onze rekening. Zouden wij dan ook de retour kosten voor onze rekening nemen valt er niks meer te verdienen. Het staat u vrij om een partij te kiezen om iets retour te sturen aan ons. PostNL is nu eenmaal de duurste hierin, ik kan u als tip mee geven ga naar een DPD pickupstore, daar betaald u maar 4,95.
Hopende u hiermee geïnformeerd te hebben.
mvg Ricardo