Klantvriendelijkheid / Customer friendliness
Snelheid levering / Speed delivery
Reactiesnelheid / Reaction speed
Info over verloop order / Info about pass order

swijghuizen

Slecht iedere merk broek heeft heeft weer andere maaten

Sterke punten / Strong points

geene

Verbeterpunten of tips / Improvements or tips

het geld wat wij overmaken voor aanschaf andere kleding wat sneler terugstorten als kleding niet past

Reactie Biggymanskleding.nl:

Geachte klant,
Bedankt voor uw reactie, deze referentie verbaasd ons een beetje. Want wij hebben toch echt geprobeerd om u de juiste broek te sturen ns een broek waarvan de pijp lengte 80cm moest zijn. Er is geen enkele broek op de wereld die deze lengte heeft. Alle maten van de broeken staan netjes op onze website. Het is ook niet meer dan logisch dat andere merken ook andere maat indeling heeft, want niet ieder persoon is het zelfde.
Ik betreur het dat u het ons allemaal kwalijk neemt, terwijl wij juist alles geprobeerd hebben om u te helpen, zowel via mail als telefonisch.
Wat betreft het terug betalen, dat gebeurt altijd binnen 2 á 3 weken, zoals aangegeven staat op onze website, en vaak gebeurt dit ook eerder!
Jammer dat u ons iets kwalijk neemt terwijl wij u juist willen helpen, maar als u ons een mail stuurt van ik wil alleen een broek die ik niet in hoef te korten en deze moet 80cm lang zijn, houd het helaas ook op voor ons, omdat deze maat niet bestaat is dat niet mogelijk voor ons.
mvg Ricardo

Score voor Biggymanskleding.nl: 4/5