Sterke punten / Strong points
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst (voor 17.00) en betaald, heb ik 2x een bericht ontvangen dat ik een bevestiging zou krijgen wanneer mijn product verzonden zou zijn.DIT BLEEF ECHTER UIT.Daarom via mail om opheldering gevraagd.(6 dagen later)Ik kreeg meteen een reactie met de mededeling dat de bestelling door het bedrijf pas na het weekend had plaatsgevonden en dat het dan nog 2 dagen duurt voordat het bij de klant is.Echter pas na deze mail kreeg ik een bevestigingsmail dat mijn bestelling TOEN pas werd verzonden!!!!!!beetje laat.Wat als ik niet om opheldering had gevraagd.
Reactie Biggymanskleding.nl:
Geachte klant,
Wij betreuren deze referentie, dit omdat wij gewoon op tijd geleverd hadden en u alle informatie toegezonden hadden die nodig was voor uw bestelling. Ik zal het hier nogmaals uitleggen aan u:
U besteld op vrijdag middag 16.45uur 3 joggingbroeken, omdat het al al laat is kunnen deze niet meer verzonden worden die dag aan ons. Het artikel dat u bestelde heeft namelijk een levertijd van 2 a 3 dagen ( zoals ook aangegeven staat op onze website bij het artikel ) Uw bestelling is dus maandag ochtend naar ons toe verzonden vanuit onze leverancier. Wij hebben deze woensdag ontvangen en direct door verzonden aan u. Wij hebben dus op tijd geleverd aan u, en u ook alle informatie toegezonden die nodig was. Het verbaasd mij dus om deze referentie te krijgen van u. Alle informatie staat netjes bij het artikel en de levering is binnen 3 dagen gebeurt !
mvg
Biggymanskleding