Geen ervaring met het bedrijf maar middels weet ik dat kleding niet van al te beste kwaliteit is dat ik toch een ander bedrijf moet zoeken voor kleding
Sterke punten / Strong points
Weet ik veel? Daar let ik niet op, kwaliteit kleding vind ik voorop staan en gebleken is het dat niet.
Verbeterpunten of tips / Improvements or tips
Korte broek nou al stuk :-((( Het oogje van waar het touw doorgaat heeft al losgelaten, beide joggingbroeken nog niet aangehad.
Reactie Biggymanskleding.nl:
Geachte klant,
Ons excuses voor dit gebeuren, ik kan u garanderen dat wij alleen goede kwaliteit willen verkopen anders hadden wij wel veel meer klachten gehad over onze kleding. In u geval is dat helaas pech hebben, wat ik kan doen voor u is de kapotte broek omruilen voor een nieuw exemplaar. Aangezien dit uw eerste bestelling is lijkt het me sterk dat dit weer gebeurt, omdat wij nooit klachten krijgen over de kwaliteit van onze kleding. Ik ontvang dus graag uw kleding stuk retour zodat wij die netjes zullen omruilen voor u. U kunt uw retour aanmelden op info@biggymanskleding.nl, graag ook het artikel door geven dat dan retour komt.
mvg Biggymanskleding
Deze klant was toch wel zeer tevreden met onze service, helaas heeft de klant alleen de referentie nog niet aangepast.