Klantvriendelijkheid / Customer friendliness
Informatie op de website / Information on the website
Bestelgemak / Ordering convenience
Snelheid levering / Speed delivery
Info over verloop order / Info about pass order

Goede bezorging maar producten zijn onder de maat. T-shirts geven af wanneer je ze draagt. Vorige zending zat onder het stof.

Verbeterpunten of tips / Improvements or tips

Zorg dat je producten in orde zijn anders helpt al het andere dat in orde is helemaal niets.

Reactie Biggymanskleding.nl:

Geachte klant,
Ik heb u meerdere keren geprobeerd contact te leggen met u zowel telefonisch ( paar keer voicemail ingesproken ) als via e-mail. Ik krijg op geen enkel manier contact terug van u. Hierdoor is het voor mij ook lastig om uw probleem aan te horen en op te lossen. U geeft namelijk aan dat ik niet klant vriendelijk ben, terwijl ik de kans niet krijg om in contact met u te komen, vervolgens geeft u aan dat de informatie op de website niet zou kloppen, ook hier is het voor mij onduidelijk wat u precies bedoeld. U zegt tevens ook dat de tshirts afgeven, dit is voor ons een groot raadsel aangezien wij wel 100 van die t-shirts per week verkopen, en wij nog nooit een klacht hebben gehad over het afgeven van deze T-shirts. Ook zegt u dat u een levering heeft ontvangen van ons dat onder de stof zat, ook dit is zeer vreemd aangezien u een nieuwe klant bent bij ons, en wij dus nooit eerder iets aan u geleverd hebben. Wij kunnen ook geen kleding onder de stof leveren, omdat het meeste zit ingepakt, en wat niet meer is ingepakt hangt in de winkel en is zeker niet onder de stof !
Ik vind het jammer dat u ons niet de kans geeft u netjes te helpen, maar u geeft ons wel een zeer slechte referentie op basis dat niet reëel is naar ons toe.
Ik heb sterk het vermoeden dat u de verkeerde website voor u heeft, en dat u per ongeluk ons een slechte referentie geeft zonder dat wij dit verdienen.
mvg Biggymanskleding

Score voor Biggymanskleding.nl: 1/5