Bishoy

Naar mijn ervaring was het een goede en leerzame training. De lesinhoud was goed afgestemd op mijn leerdoelen en praktisch toepasbaar in mijn werk en hier ben ik erg tevreden over. Het lesmateriaal was helder en van goede kwaliteit. De docent heeft genoeg kennis en kunde en wist de stof op een toegankelijke manier over te brengen.

Ik had liever een klassikale versie gehad, maar ondanks dat was de online leeromgeving duidelijk en overzichtelijk.
De opleiding zou ik zeker aanraden aan anderen die kennis willen maken met de Omgevingswet en meer bekend willen raken met het hele vergunningenproces onder de Omgevingswet.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Beste Bishoy,
Hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je de training als goed en leerzaam hebt ervaren en dat de lesinhoud goed aansloot op jouw leerdoelen en praktisch toepasbaar was in je werk. Het is fijn om te weten dat je tevreden bent over de kwaliteit van het lesmateriaal en de kennis en kunde van de docent.
We begrijpen dat je de voorkeur had gegeven aan een klassikale versie, maar we zijn blij dat je de online leeromgeving toch als duidelijk en overzichtelijk hebt ervaren. Jouw aanbeveling voor anderen die kennis willen maken met de Omgevingswet en het vergunningenproces waarderen we zeer.
Nogmaals dank voor je positieve beoordeling. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij een van onze trainingen.
Bestuursacademie Nederland

Score voor Bestuursacademie Nederland: 5/5