Bij aanmelding voor deze opleiding heb ik aangegeven dat ik werk voor een zelfstandig bestuursorgaan. De training zelf was inhoudelijk volledig gericht op gemeenten. Zowel het materiaal ter voorbereiding als de opdrachten tijdens de les en de inhoudelijke kennis van de docent ging alleen over gemeenten. Ik heb zelf steeds de vertaalslag moeten maken naar wat dit alles betekent voor een zelfstandig bestuursorgaan, wat hard werken was. Ik vind dat je deze training niet op deze manier kunt verkopen als inhoudelijk ook geschikt voor andere overheidsorganisaties dan gemeenten. Het was te eenzijdig en weinig flexibel.
Reactie Bestuursacademie Nederland:
Beste Rinske,
Hartelijk dank voor je feedback. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de training niet volledig aansloot bij jouw verwachtingen en de specifieke context van een zelfstandig bestuursorgaan.
We begrijpen dat het vertalen van de inhoud naar jouw werksituatie een uitdaging kan zijn geweest en dat dit veel extra inspanning van je heeft gevraagd. Jouw opmerkingen zijn zeer waardevol voor ons en we zullen deze zeker meenemen om onze trainingen te verbeteren en beter af te stemmen op de behoeften van verschillende overheidsorganisaties.
Nogmaals dank voor je eerlijke beoordeling. We hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
Bestuursacademie Nederland