Jeroen

Ik heb de training programmamanagement als nuttig ervaren. Echter, en dat kwam ook naar voren bij mijn mede cursisten, is het fijn om na bv 6 maanden een laatste bijeenkomst in te plannen om samen te kijken wat de training jouw in je werk heeft gebracht. Waar liep tegenaan, wat ging goed en wat niet? Feed back over zowel goede als negatieve zaken houdt je scherp en leer je van. Door een dergelijke terugkomdag als standaard op te nemen in een training is volgens mij heel waardevol. Kan dat in dit geval niet als pilot worden gedaan?

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Beste Jeroen,
Bedankt voor je waardevolle feedback en het delen van je ervaring met de training programmamanagement. We zijn blij te horen dat je de training nuttig hebt ervaren. Je suggestie om na zes maanden een terugkombijeenkomst te plannen om ervaringen en feedback te delen, vinden we een uitstekend idee. Dit kan inderdaad helpen om de geleerde vaardigheden verder te versterken en te evalueren wat goed ging en waar verbeterpunten liggen.
We zullen je voorstel zeker overwegen en kijken naar de mogelijkheden om dit als pilot op te nemen in onze trainingen. Nogmaals dank voor je input en je positieve beoordeling.
Bestuursacademie Nederland

Score voor Bestuursacademie Nederland: 4/5