De training was voor mij erg nuttig en heb ik als heel prettig ervaren.
De groep waarmee ik de training volgde voelde vertrouwd en de docent die de training verzorgde deed dit met veel kunde en erg gericht op de specifieke behoeftes van mij en mijn medestudenten. Dit laatste heb ik voornamelijk als erg prettig ervaren, omdat dit mij de kans gaf echt te oefenen met situaties die ik in het echte leven en op mijn werk meemaak.
Daarnaast gaf het lesmateriaal en de voorbereiding op de trainingsdagen een goede aanvulling op hetgeen dat tijdens de trainingen zelf werd besproken en waarmee werd geoefend.
De training heeft mijn zeker handvatten geboden voor de toekomst.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! Het is fantastisch om te horen dat je de training als nuttig en prettig hebt ervaren. We zijn blij dat de groep vertrouwd aanvoelde en dat de docent met veel kunde en aandacht voor de specifieke behoeftes van jou en je medestudenten de training heeft verzorgd. Het is geweldig dat je de kans hebt gekregen om te oefenen met situaties uit je dagelijkse werk.
Ook fijn om te horen dat het lesmateriaal en de voorbereiding een goede aanvulling waren op de trainingsdagen. We zijn verheugd dat de training je handvatten heeft geboden voor de toekomst.
Bestuursacademie Nederland

Score voor Bestuursacademie Nederland: 5/5