Uitstekende cursus, fijne docent, heerlijke catering in keurig nette faciliteit. Ik zag een paar typo's in de reader - slordig. Maar verder prima. Ik hoorde dat elders meer opsmuk werd gebruikt voor de cursusopdracht: de studenten deden hun opdracht in de toga van de docent en er werd gewerkt met muziek - had ik ook leuk gevonden. Beide dagen waren korter dan bedoeld, en mijn vooraf op jullie verzoek aangegeven wens van accent op formele kanten (ik ben al jaren inspirational speaker) kwam niet uit, maar ook de kant van de huwelijksspeech leverde gelukkig waarde op. Ik had liever gewerkt met een aangereikte casus met veel informatie (of in mijn geval het huwelijk waarvoor ik als BABS ben gevraagd): nu hing de kwaliteit van de speech vooral af van hoe fantasierijk je geest is bij fictieve koppels. Mijn inspiratie zijn juist echte mensen! TIP: laat aan het eind van de dag meteen de certificaten feestelijk uitreiken. Dan is de duur betaalde dag minder snel over en ga je feestelijker naar huis na alle inspanningen. Tot mijn verrassing krijgen cursisten die niet speechten ook een certificaat, of heb ik dat verkeerd begrepen? Daarmee daalt de waarde van die oefening nogal... Dit waren mijn spijkers op laag water, maar voor het overige ben ik buitengewoon tevreden.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Bedankt voor het achterlaten van je uitgebreide feedback! Daar zijn we erg blij mee! We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de kwaliteit en service!
Bestuursacademie Nederland

Score voor Bestuursacademie Nederland: 4.5/5