Ik ben zelf vrij recent gestart als financieel adviseur binnen de gemeente. Hiervoor wou ik een opleiding volgen omtrent het adviseurschap en met name in de richting van financiën. Achteraf gezien vond ik deze opleiding (en met name de module effectief adviseren) meer geschikt voor een beleidsadviseur of organisatieadviseur. Uiteraard heeft deze opleiding inzichten opgeleverd wat ik kan toepassen in het praktijk, maar achteraf gezien voldeed deze niet aan mijn verwachtingen.
Daarnaast moet ik een eindopdracht inleveren waar geen docent aan is gekoppeld. Graag wil ik iemand spreken om mijn onderwerp te bespreken. Alleen ben ik hier nog in gesprek met de Bestuursacademie. Ik hoop hier uit te kunnen komen zonder extra begeleiding te hoeven in te kopen.
Reactie Bestuursacademie Nederland:
Hallo Alpay, het het spijt ons te lezen over je situatie en we kunnen ons goed voorstellen dat je andere verwachtingen had. We zien dat je inmiddels een reactie van ons hebt ontvangen per e-mail. Mocht dit niet zo zijn, neem dan gerust even contact met ons op. Dan helpen we je graag verder.
Bestuursacademie Nederland