Erica

De docent is zeer kundig. Voor mijn gevoel weet hij alles; hij kent alle facetten en je merkt ook dat hij de actualiteit volgt. Dit kan ook een valkuil zijn want daardoor gaat het soms over zaken die wel interessant zijn maar ''te ver reiken'', en als hij ingaat op persoonlijke vragen is dat natuurlijk prettig voor de indiener maar andere cursisten hebben er dan minder aan. Hoewel hij wel altijd probeert om het in een breder perspectief te plaatsen en anderen te betrekken.

De locatie ligt zeer centraal, en gelukkig konden er ramen open. Prima maaltijden en veel tussendoortjes. Maar goed dat het nu is afgelopen want te verleidelijk ;-)
Materiaal was oke, niet bijzonder. Ik vond het wel leuk om te zien dat de docent eigen slides had toegevoegd, daaraan merk je dat hij er echt naar kijkt. in dat kader was een va nde opdrachten een beetje raar. Die vond hij ook niet heel handig (goed) maar vervolgens hadden we het er wel heel lang over. Toen dacht ik wel even als het dan geen goede opdracht is een andere doen of ombuiten naar hoe het wel goed kan zijn. Maar iets niet goed noemen en er heel lang mee bezig zijn wringt bij mij
Wat betreft de toepasbaarheid: ik hoef zelf geen kosten/baten overzichten bij te houden, zaken uit te rekenen op gemeente niveau etc. Dus voor mij is niet alle info toepasbaar. Maar ik vind het wel fijn dat ik nu meer weet heb van de cijfers en daardoor ook de wereld achter de cijfers.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Bedankt voor het delen van je uitgebreide en positieve review, Erica! Je compliment over de docent gaan we intern doorzetten. Verder nemen we je feedback wat betreft het lesmateriaal met ons mee!
We wensen je heel veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.
Bestuursacademie Nederland
Bestuursacademie Nederland