De cursus past goed bij de praktijk. Docent had voldoende kennis en er was steeds een goede interactie. Vooral de mix van het gezelschap vond ik daarnaast zeer interessant. Er waren niet enkel vakspecialisten uit de overheidssector (RO, milieu, projecten, data) maar ook vanuit de commerciële sector, raadslid. Daarnaast waren de overheidsmensen uit verschillende lagen (gemeenten, provincie, bestuur). Dit gaf een mooie interactie, kennisuitwisseling en leidde tot waardevolle leermomenten.
De sheets konden wel wat duidelijker, wat te veel tekst waardoor het voor de docent moeilijker was om ons bij de les te houden. Je hebt de neiging om alles te lezen. Het cursusboek daarentegen is degelijk en de opdrachten gaven stof tot nadenken. Prima dus!
Qua bereikbaarheid was de locatie La Vie beter dan BCN Rijnsweerd-Zuid. Tenminste voor mezelf, reizend met OV vanuit Maastricht.
Al met al een goede cursus. Bedankt daarvoor.
Reactie Bestuursacademie Nederland:
Bedankt voor het achterlaten van je feedback! We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de kwaliteit en service!
Bestuursacademie Nederland