Romy

De beschrijving op de site komt totaal niet overeen met de daadwerkelijke cursus. De cursus is niks meer en niks minder dan het leren schrijven van een projectplan. In de beschrijving wordt ook gesproken over het ontwikkelen van vaardigheden zoals communicatie en het aansturen van een projectteam. Met name deze onderdelen van de beschrijving worden niet tot nauwelijks besproken:
Projectvoortgang bewaken
Communicatie binnen projecten
Een doeltreffende overlegstructuur
Communicatie en bijsturen
Effectieve gespreksvaardigheden

Verder zijn het boek en de presentatieslides zeer beperkt in informatie. Bij de meeste onderwerpen wordt zo kort stilgestaan, dat het wat mij betreft ook voldoende is om alleen het boek te lezen. Het presenteren en bespreken van elkaars projectplan is wel leerzaam.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Bedankt voor je review. Mocht je een klacht willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen en te versturen. Een van onze studiebegeleiders kunnen je dan verder assisteren. Het is ook mogelijk via één van onze social media kanalen contact met ons op te nemen, indien wij je verder mogen assisteren.
Bestuursacademie Nederland

Score voor Bestuursacademie Nederland: 2.5/5