Petra

Ik had meer van de opleiding verwacht.
In de folder wordt aangegeven dat je een keuze hebt voor klassikaal of online maar er wordt niet bij vermeld dat dit landelijk is. Je hebt een keuze als je bijvoorbeeld 100 km wilt reizen. Dit is in mijn ogen geen reële keuze.
Klassikaal spreekt veel meer aan, zeker als je geen ervaring in het werkveld hebt.

De module opdrachten sluiten niet aan op de lesstof.
De docenten zijn bevlogen en hebben vakkennis maar kijken geen eindmodules na. Dit maakt dat als je de antwoorden op sommige vragen (besproken in de les) verwerkt in je module opdracht, dat dit wordt afgekeurd (en dus negatief beoordeeld) door de beoordelaar.

De volgorde van de modules vind ik niet logisch. Om nieuwe studenten te boeien die graag willen weten wat het werk inhoudt denk ik niet dat je moet beginnen met een juridische module en die afsluiten met een lastige/moeilijke module. Zo niet de lastigste module. Het werkt niet motiverend als je begint met een onvoldoende omdat de module niet aansluit op de gegeven lesmateriaal.
Meer afwisseling in de stof van de modules zou dit kunnen ondervangen. Sowieso slaat wetgeving meer aan als je weet waar het betrekking op hebt.

Als je online les krijgt i.p.v. klassikaal moet je zelf achter de restitutie van de (niet gemaakte) kosten aan. Ik ben van mening dat dit vanuit de Bestuursacademie zelf moet worden gedaan als de studenten geen gebruik maken van de voorzieningen.

Op vragen krijg je niet of pas na lange tijd een reactie.
Al met al, ik zal de Bestuursacademie niet aanraden bij anderen. Jammer want mij was het, vanwege een goede ervaring met de Bestuursacademie, juist wel aangeraden.

PS: Ik heb ervaring in het werkveld en daardoor sprak de lesstof mij wel aan en heb 2 van de 3 modules al gehaald. De 3e moet ik nog inleveren. Maar de modules zijn dus gemaakt vanuit eigen ervaring.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Beste Petra, bedankt voor het delen van je uitgebreide feedback met ons. Daar zijn we erg blij mee. Verder vinden we het jammer dat je niet geheel tevreden bent over de opleiding en de organisatie.
Mocht je een klacht willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen en te versturen. Een van onze studiebegeleiders kunnen je dan verder assisteren. Het is ook mogelijk via één van onze social media kanalen contact met ons op te nemen, indien wij je verder mogen assisteren.
Bestuursacademie Nederland

Score voor Bestuursacademie Nederland: 2.5/5