Ik vond de training enigzins tegenvallen. De sheets van de Powerpoint werden voorgelezen met weinig voorbeelden bv uit de praktijk. Ook mis ik wat afwisseling in het aanbieden van de lesstof. Tevens werden de dagen niet ten volle benut.
Niet alle zaken zijn besproken vanuit de toetspunten.
Op voorhand van de 1e lesdag moet de e-learning: 'Hoe werkt de gemeente' worden afgerond. Dit was heel veel werk vooraf. Dit werd nergens op voorhand gecommuniceerd. Dit was handig geweest, zodat ik daar rekening mee kon houden. Daarnaast was de trainer ook niet op de hoogte dat dit bij de training hoorde en wat het inhield. Dit is wel vreemd. Qua tijdsindeling zou dit gemakkelijk ook nog in de 5 trainingsdagen behandeld hebben kunnen worden.
Daarnaast kwamen in het examen ook hele andere vragen voorbij welke niet in de training naar voren zijn gekomen.
Bv Protocollering.
Reactie Bestuursacademie Nederland:
Beste Elke, wat jammer om te lezen dat je de training enigszins vond tegenvallen. We kunnen ons voorstellen dat dit invloed heeft gehad op je algehele ervaring. Excuses voor dit ongemak en bedankt dat je de moeite hebt genomen jouw aandachtspunten met ons te delen.
Bestuursacademie Nederland