Ik vond het jammer om het boek 'Business model YOU' aan te schaffen, terwijl deze maar voor 1 van de 6 workshops benodigd was. Verder vond ik de beschrijving/titel van een aantal workshops niet passend. VUCA was voor mij onbekend, ik verwachtte dan ook na de workshop duidelijk te hebben waar dit voor staat en wat ik hier mee zou kunnen. Echter was de trainer anti VUCA, waardoor ik nog steeds niet weet wat het is. Er werd namelijk een andere workshop gegeven dan 'VUCA'. Verder verwachtte ik bij de workshop 'Asking powerfull questions' dat ik tips en tricks zou krijgen om sterke vragen te stellen in werksituaties. Echter ging het er vooral om om vragen aan jezelf te stellen om zo je doelen te visualiseren en te bereiken. Al met al, mijn verwachtingen waren dus wat anders dan de praktijk. Wel vriendelijke trainers en alles was goed voor elkaar op de locatie.

Reactie Bestuursacademie Nederland:

Bedankt voor je review. Jammer dat de opleiding niet in zijn geheel aan sloot op jouw verwachtingen. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
Bestuursacademie Nederland

Score voor Bestuursacademie Nederland: 3.5/5