De eerste dag is prima verlopen al was de locatie niet heel best. Voornamelijk erg koud.
Ik heb helaas, vanwege een ongelukje, maar 1 dag van de training bij kunnen bijwonen.
Het contact met de docent vond ik daarbij slecht. Via de berichten op e-connect heb ik gevraagd contact met me op te nemen en dat is helaas niet gebeurd. Om de overige 2 cursusdagen alsnog bij te wonen moet nog eens 150 euro worden betaald, jammer.
Ik vind ook dat als je inschrijft voor een training bij de bestuursacademie en deze door een andere partij wordt gegeven je als cursist hierover geinformeerd dient te worden. Veel praktijkvoorbeelden kwamen uit het onderwijs en omdat ook de docent een onderwijsachtergrond heeft miste ik de eerste dag vooral de aansluiting bij gemeenten.
Reactie Bestuursacademie Nederland:
Allereerst spijt het ons te lezen over je privé situatie waardoor je maar 1 dag hebt kunnen bijwonen. Verder vinden wij het ook jammer om te lezen dan de training niet aan je verwachtingen voldaan heeft. We zullen je feedback daarom ook intern met ons meenemen ter verbetering van de opleiding.
Bestuursacademie Nederland