De opleiding op zich is prima. Wat me tegen is gevallen is de wijze van examineren. Gezien de score voor het aantal geslaagden, heb ik het gevoel gekregen dat er een hiaat is tussen het les geven / wijze van examineren. Of wellicht is de wijze van examineren te rigide. Mensen die tijdens de les laten zien dat ze de stof begrijpen, slagen zelfs na 2 pogingen niet. Ondanks klachten van desbetreffende, lijkt er geen sprake van verandering in de wijze van het nakijken van de gemaakte examens. Ik vraag me dan ook af, wanneer gaat u gezien het lage slagingspercentage kijken hoe het anders kan met het nakijken van de examens? Wellicht is het zaak om specialisten op dit terrein in te zetten en niet mensen die a.d.h.v. een antwoordensjabloon de examens nakijken. Nu is er een aantal cursisten die niet de moeite neemt om een examen te doen, gezien het lage slagingspercentage.
Jammer dat we op de locatie de laatste 2 maal geen lunch konden gebruiken, terwijl in restaurants van hotels deze mogelijkheid wel wordt geboden.
De docenten zijn toppers, veel gevoel voor de stof en de wil om hun kennis aan ons de cursisten over te dragen.
Lesmateriaal prima, goede boeken, veel links naar de dagelijkse praktijk.
Persoonlijk heb ik veel aan de opleiding gehad, ik gebruik de kennis niet dagelijks, maar ik vind het een kostbare aanvulling op de kennis die ik heb.
Ben ondanks het feit dat ik nog niet geslaagd ben, blij dat ik de opleiding heb gevolgd. Hoop in ieder geval de laatste module met goed gevolg af te sluiten en de overige 2 op een later moment met een voldoende af te sluiten. Hiervoor neem ik nog contact met u op om te kijken hoe dat is te organiseren. Want het feit dat het slagingspercentage niet hoog is, zorgt bij mij voor de nodige koud watervrees om een examen te gaan doen. Helaas ben ik hierin niet de enige.
Reactie Bestuursacademie Nederland:
Beste student,
Bedankt voor het achterlaten van je feedback. Goed dat je jouw feedback onder onze aandacht brengt, we gaan hier intern naar kijken. We nemen contact met je op om je punten inhoudelijk te bespreken . Je hoort van ons!
Bestuursacademie Nederland