Gezien de virale lessen voor iedereen nieuw waren is er over de werkomgeving weinig te klagen. De presentaties zijn goed te volgen. Het stellen van vragen of reacties gebeurt door virtueel je vinger op je stekken. Dat levert weinig geroezemoes over de microfoon op. De opleiding is heel goed te combineren met werk en privé. Alle opdrachten waren voor te bereiden zodat je tijdens de les vooruit kon. Mijn kennis is gegroeid, het is me duidelijker wat ik automatisch deed door de uitleg van de theorie. Ik heb handvatten ontdekt die je door een gecompliceerd beleidsstuk heen loodsen en je de juiste vragen leert stellen. De studiegroep mist tijdens het virale lesgeven de interactie. We hebben regelmatig zitten wachten op antwoorden uit de groep. Dat heeft vooral te maken met het non communicatieve deel van viraal lesgeven vermoed ik. Al met al een aanrader deze opleiding voor hen die hun kennis willen opfrissen of beginnend zijn in het schrijven van beleidsteksten.