Vorige week behang gekocht 70 euro per rol. Vzv patroon, nadat ik de eerste baan had geplakt bleek dat het patroon op z'n kop zat. De rol zat nl. Andersom opgerold. Teruggegaan en dit verteld. Het antwoord van de medewerkers was dat komt meer voor , de ene keer doen ze het zo en de andere keer weer andersom. Gezegd had u dit niet moeten vertellen bij de verkoop en toen werd ik een beetje te kakken gezet en dan moest ik maar bij de plint beginnen. Ik ben nog nooit zo in een winkel behandeld en zal nooit meer bij de Behangwereld iets kopen en het ook bij niemand aanbevelen. . Dus mensen LET OP !
Geen enkel sterk punt, denken we hebben toch genoeg klanten.
Reactie Behangwereld:
Beste,
Dank voor uw feedback. We begrijpen dat dit erg frustrerend is. We hebben dit zowel telefonisch als tijdens uw bezoek aan onze winkel met u doorgenomen en u daarbij beleefd te woord gestaan. De rol is correct gewikkeld geleverd; de fabrikant bepaalt hoe rollen worden gewikkeld, en de verwerker bepaalt bij het plakken de juiste richting.
Omdat de verzegeling van rollen belangrijk is, kunnen we niet elke rol vooraf openen. We helpen wél graag met praktisch advies over richting en patroonrapport. Stuurt u ons het etiket (batch/lot) en een foto van de geplakte baan? Dan kijken we gericht met u mee.
Behangwereld.nl | Klantenservice