Inderdaad een ruime keuze aan duur behang. Eerste aankoop gedaan 5 rollen voor meer dan 1000 euro. Hun advies opgevolgd om dit niet zelf te behangen. Tegen betaling stuurde zij een bedrijf die dit kundig voor ons zou behangen. Persoon was absoluut niet kundig. Resultaat meerdere bubbels en witte naden in de hoeken en tussen de banen. Ergste nog is dat zij om eerder klaar te zijn 1 hele baan ongemerkt in een vuilniszak hadden gestopt. Zo kwamen ze 1 baan te kort en konden ze voor hetzelfde bedrag sneller weg. Klacht hierover ingediend via email maar daar reageren ze niet eens op. De winkel gebeld en er werd ons verteld dat we zelf dit maar moesten uitzoeken met het behangbedrijf wat zij hadden geregeld. Na veel bellen met dit bedrijf is iemand langsgekomen die mbv een potlood alle naden heeft proberen te maskeren. Wij kopen hier nooit meer wat en hebben gelukkig de rest van het behang via internet gekocht. Ze geven hier geen enkele service en hebben nog eens gebeld om te kijken of het allemaal is opgelost.
Veel keus
Reactie Behangwereld:
Bedankt voor uw feedback. De behangwerkzaamheden zijn niet door ons uitgevoerd. Naar ons inzien is deze klacht dan ook niet voor ons bestemd. U kunt het beste contact opnemen met de partij welke de klus heeft uitgevoerd.
Behangwereld.nl