Ik heb hier mijn behang gekocht. Het behang was prachtig, de service minder. Ik heb voordat ik het behang gekocht heb een mail verstuurd met een vraag over het behang. Hierop heb ik nooit bericht terug gehad. Op de website stond bij het behang dat het geleverd zou worden tussen 1-2werkdagen. Dit werd meer dan een week zonder bericht. Ik heb hiervoor zelf contact moeten opnemen. Uiteinderlijk had ik behang over en heb ik dit terug gestuurd. Op de website was te vinden dat ik binnen 14 dagen terug betaald zou worden. Dit is ook niet gebeurd er is pas actie ondernomen nadat ik weer contact heb gezocht. De vrouw aan de telefoon was overiges wel vriendelijk. Helaas zou ik deze webshop niet aanbevelen bij andere door verloop van zaken.

Groot assortiment. De website is overzichtelijk. Het telefonisch contact was vriendelijk.

Reactie Behangwereld:

Bedankt voor uw bericht. De levertijd van het artikel was helaas langer dan voorzien. Onze excuses hiervoor. De restitutie van de retourzending is binnen de gestelde termijn van 14 dagen door ons uitgevoerd.
Alsnog veel plezier met het behang!
Behangwereld.nl

Score voor Behangwereld: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Coordonné Tales behang