Prijs van de producten
Kwaliteit van de producten

Dennis Luijks

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer, bereid je dan voor op een ervaring die je niet snel vergeet. Wij kwamen binnen voor een vloer, maar kregen een complete theatershow en een warm bad cadeau.

Onze ster: Trudy
Onze verkoper Trudy verdient eigenlijk een Oscar. Omdat we nogal twijfelden over de match met onze nieuwe keuken, transformeerde Trudy zichzelf moeiteloos tot 'keukenkastje'. Met de stalen van de kastjes in de ene hand en het aanrechtblad in de andere, rende ze met ons de hele showroom door om op diverse vloeren te 'poseren'. Dankzij haar onvermoeibare inzet (en indrukwekkende spierballen) hebben we de perfecte match gevonden. Trudy geeft eerlijk en oprecht advies; als het niet mooi is, zegt ze het ook gewoon. Heerlijk!

Catering & Cadeaus
Terwijl wij druk waren met de kleurcombinaties, werden we door de gastvrouw compleet in de watten gelegd met eten en drinken. Je zou bijna vergeten dat je in een vloerenwinkel bent en niet in een lunchroom. Bij vertrek werden de kids ook nog eens verwend met een cadeautje en kregen wij een heerlijke fleecedeken mee.

De prijs: Een sport apart
Ook over de cijfertjes hebben we niets dan lof. Er werd ontzettend goed meegedacht om de prijs zo dicht mogelijk bij ons budget te krijgen, zonder in te leveren op kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding is hier simpelweg top.

Conclusie: Zoek je een vloer, topadvies en een verkoper die bereid is voor keukenmeubel te spelen? Ga naar Bebo Vloeren in Etten-Leur en vraag naar Trudy!

P.S. Foto's van het eindresultaat zullen we deze zomer na het leggen toevoegen, hier moeten we helaas nog even op wachten.

Reactie Bebo Parket:

Beste Dennis,
Wauw… wat een review! 😄 Hier worden we echt blij van. Super bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo uitgebreid je ervaring te delen, en wat geweldig om te lezen dat jullie bezoek aan onze showroom voelde als een complete beleving.
We hebben natuurlijk hard gelachen om het stukje over Trudy als ‘keukenkastje’ 😄 Maar eerlijk is eerlijk: dat typeert haar precies. Meedenken, eerlijk advies geven en nét dat stapje extra zetten om de perfecte match te vinden, daar doen we het voor. We geven jullie complimenten zeker aan haar door!
Ook fijn om te horen dat jullie je welkom voelden door onze gastvrijheid (eten en drinken horen er gewoon bij 😉) en dat we samen een mooie oplossing hebben gevonden die binnen jullie budget past zonder concessies te doen aan kwaliteit. Dat is precies waar BeBo Vloeren voor staat.
We zijn nu al benieuwd naar de foto’s van het eindresultaat zodra de vloer ligt, die zien we graag verschijnen!
Nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen en mooie woorden.
Floortje, team BeBo Vloeren

Score voor Bebo Parket: 4.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: