Na goede ervaring bij iemand hebben wij ook voor Bebo Parket gekozen. Uitleg en verkoop in showroom is goed. Bezorgen tot aan de drempel is geen service, zelf de vloer naar binnen en boven moeten brengen. Het leggen van de 150 m2 houten vloeren op 3 verdiepingen was in een mum en slordig gedaan, opruimen kennen ze niet en aanvegen nooit geleerd, nabehandeling is ook vergeten, moeten we maar geen B keuze vloer kopen zei de vloerenlegger. Het is ons niet bekend dt wij voor een B keuze vloer hebben gekozen. Rondom de architraven hebben ze gewoon blind gezaagd er is niet 1 plank netjes gelegd in de buurt van een deurpost, maar op iedere opmerking van ons hadden de vloerenleggers een passend antwoord. We hebben een timmerman moeten vragen om de plinten te leggen, dat was een hels karwei wat 3 dagen heeft geduurd. Op een mail met vragen aan is tot op heden nog niet beantwoord, dus wat mij betreft een koude douche voor Bebo Parket en vooral zijn leggers.