Jeroen Bruggeling

Workshop spit 2.0 gevolgd was top! Meteen Spit on Fire gekocht! Week voor de workshop gebeld met de winkel of ze spit en diverse accessoires apart wilde leggen zodat ik alles op de dag van de workshop mee naar huis kon nemen. Tijdens het telefoon gesprek werd er gezegt dat ze het spit apart zouden leggen maar dat de accesoires overbodig was om apart te leggen aangezien er een ruime voorraad in winkel is! Echter bij aankomst bleek de accesoires helemaal niet in de winkel te liggen dus ook niet voorradig! Dit vindt ik wel erg jammer dat het zo ging aangezien ik er netjes een week van te voren bel zodat ik niet mis zou grijpen en dan verzekerd wordt dat het aanwezig is en uiteindelijk met lege handen terug naar huis kon.

Super workshop! Duidelijk uitleg door Sven! Erg leuke ervaring en erg leerzaam.

Geen.

Reactie BBQ Experience Center:

Bedankt voor je review Jeroen! Fijn dat je hebt genoten van de workshop, dat is natuurlijk het belangrijkste. We kunnen niet precies herleiden waar het hier mis is gegaan, maar deze spullen hadden klaar voor je moeten liggen. Excuses, mocht je in de toekomst verzekerd willen zijn dat er iets ligt zullen we dan ook zeker doen.
Youri – BBQ Experience Center

Score voor BBQ Experience Center: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: Workshop spit 2.0/ spit on fire.