Jeremy Koster

Mijn ervaring met dit bedrijf is over het algemeen goed bevallen. De service en verkopers hebben mij netjes te woord gestaan.

Enkel de website klapte er steeds uit toen ik in de winkel in Roosendaal was. Hierdoor ging het bestellen van mijn product niet zo soepel en vlot als gehoopt.

Mijn product was grotendeels op voorraad dit werd in eerste instantie bevestigd via telefoon voordat ik er heen ben gekomen. Aangekomen bleek een klein deel van de bestelling niet aanwezig. Deze zou na gezonden worden en de volgende dag in huis zijn. (Dit is helaas niet gebeurd waardoor het 6 dagen later vanaf de aankoop datum aanwezig was)

Goede spullen veel op voorraad aanwezig! Mooie showroom ,vriendelijke verkopers.

1. Wanneer er een klant koopt in de winkel en je verteld dat je vanuit de andere opslagplaats spullen zal versturen die dag (zodat ze morgen in huis zijn) moet je dat ook echt doen.

2. Ik heb een aanschaf van 4700€ (Big green egg XL )gedaan met “gratis actie pakket t.w.v. 200€” de spullen die er in zitten waren echter niet van big green egg, ik had zeker genoegen genomen met minder spullen als ze wel van hetzelfde merk waren.
Denk dan aan bijvoorbeeld ;
- handschoenen
-spareribs rek
- utility rack
-etc.

Score voor BBQ Experience Center: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: Big green egg XL met pizza steen 3 levels systeem ...