bas

Helaas werd deze bestelling teleurstelling op teleurstelling.
Ik bestelde een artikel bestaande uit meerdere producten, maar kreeg hier geen enkele info over mbt levertijd. Na meerdere malen contact gezocht te hebben kreeg ik eindelijk antwoord dat 1 artikel een week later zou komen en dan alles verstuurd zou worden.... top....
Maar.....

Op het moment van leveren... lees track and trace had ik al, kreeg ik een mail dat er weer een product niet aanwezig zou zijn. Dit duurt 4 weken.
Sorry hoor, maar ik bestel een product bestaande uit meerdere artikelen en je had dus dit artikel ook in huis moeten hebben of bestellen..... niet last minute achterkomen en jammer voor de klant. Dit had je als bedrijf zien aankomen.... nu wacht ik dus in totaal 8 weken straks om alles binnen te krijgen :(.... wat goed had kunnen gaan als je alles op tijd besteld.
Erg slechte ervaring en zeer slechte klantenservice.

Grote keuze in artikelen....

Zorg dragen dat de voorraden kloppen, in magazijn en op de site.
En zorg voor een snellere en betere klantenservice.... of voor compensatie als het bedrijf zo in de mist gaat.

Reactie BBQ Experience Center:

Bedankt voor je feedback Bas, daar kunnen we zeker wat mee! Helaas heeft corona een groot effect op de supply chain van BBQ's en accessoires, waardoor voorraden een uitdaging zijn. We kopen enorm groot in, maar we krijgen lang niet alles geleverd wat we hebben besteld.
We kunnen niet vertrouwen op de zekerheden die importeurs normaal stellen wanneer we welke producten krijgen en hebben besloten om zelf een voorraadbeheer systeem te implementeren om mispakken te voorkomen. Dit vergt echter wat tijd aangezien het een complex IT project is, maar weet wel dat we het aan het verbeteren zijn en dit nieuwe systeem op kort termijn live gaat.
Meer over het het effect van corona op de markt kun je eventueel hier terug lezen: https://www.bbqexperiencecenter.nl/bbq-recepten-tips/informatie-rondom-effect-van-corona-op-onze-dienstverlening/
Uiteraard baal ik er ontzettend van dat we niet de service hebben kunnen leveren die we wel nastreven.
Vriendelijke groet,
Joey - BBQ Experience Center

Score voor BBQ Experience Center: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: Big green egg large compleet inclusief toebehoren