Mooie winkel, vriendelijke mensen met kennis, maar wel heel commercieel gericht in hun praten.
Schriftelijke communicatie is TE standaard verhaal (wat in mijn geval niet klopte met wat ik had besteld en ook niet bij de levering), Toen ik in winkel met vragen kwam over een brief die ik kreeg, dan reageert de jongen achter de balie met de woorden: de inhoud van die brief vind ik ook slecht, daar sta ik niet achter, dat had ik ze nog verteld, maar ze verstuurden hem toch.....Ik was echt verbaasd toen ik dit hoorde, het meisje wat hem hielp ook, ze keek heel raar naar hem toe hij dat vertelde. Hij ging nog verder met de woorden: u kunt een klacht hierover indienen, maar die komt toch bij mij terecht en ik doe daar niets mee, dus het heeft geen zin om een klacht in te dienen. Dat vond ik te arrogant tegen een klant.
Levering van kamado en tafel en spullen was zeer netjes, hele aardige en kundige chauffeur, mensen van expeditie waarmee ik de levering afsprak hetzelfde, echt goed.
Workshop was goed, betrokken mannen die iedereen hielpen.
Wel jammer dat om 22 uur de wijn op was en er niets meer was....voor een workshop van zoveel geld komt dat gierig over, andere deelnemers spraken de begeleiders daar ook op aan. Verder was alles goed geregeld, goede uitleg, alles was keurig verzorgd en van tevoren klaar gemaakt, positief.
Al met al een goed bedrijf, maar het komt over alsof de communicatie wat is achtergebleven bij de groei die het bedrijf doormaakte, de communicatie is iets teveel computerwerk en minder echte inhoud, verbeter dat en je hebt een formule die staat.
kennis, assortiment, aandacht
communicatie verbeteren naar buiten toe, in mailing wat minder verkoopverhaaltje en meer inhoud zou beter overkomen