Amanda Van Loon

Helaas is mijn bestelling helemaal mis gelopen waardoor ik nu heb besloten de boel te annuleren. Mijn bestelling was op 10 mei jl en na zoveel weken onduidelijkheid kies ik voor een real life aankoop waar ik me beter bij voel.

Gelikte website, toffe nieuwsbrief en mega veel info online te vinden.

Met stip op nummer 1 de communicatie. Eerst kon de bbq niet geleverd worden, toen het meubel niet, er was veel onduidelijkheid en pas informatievoorziening nadat ik zelf had gemaild hoe het ervoor stond. Levertijd meubel bijv was 3-6 weken, na 7 weken ontvang ik de mail dat er vertraging op zit en de levering van het meubel later is. Ik had liever gezien dat deze mail binnen de beloofde leveringstermijn was verzonden.

Reactie BBQ Experience Center:

Bedankt voor je feedback Amanda.
De uitdaging bij het communiceren van levertijden momenteel is dat deze soms gewoon onbekend zijn bij importeurs en leveranciers, dus dan is het voor ons ook lastig communiceren. Daar werken we met z'n allen hard aan.
Uiteraard willen wij deze situatie met langere levertijden ook niet. Wij zijn gewend om uit eigen voorraad te werken (daar investeren we veel in) om iedereen zo snel en goed mogelijk te laten starten met hun outdoor cooking adventure.
Vriendelijke groet,
Joey - BBQ Experience Center

Score voor BBQ Experience Center: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: Black bastard met eikenhouten meubel