Leuke mensen met een passie voor het vak! Goede kennis van producten die zeker bijdrage bij het maken van de juiste keuze. Pas op de enthousiasme werkt aanstekelijk en voor je het weet ben je de trotse eigenaar van big green egg :) Door de enorme drukte en de levering probleem ivm Corona ging de bestelling niet helemaal vlekkeloos maar super opgelost onder het genot van een drankje en een praatje over lekkere recepten. Goede service!
Service en Kennis
Probeer grip te krijgen op de drukte. Nieuwe mensen inwerken kost tijd maar met zoveel enthousiasme kan dat niet anders dan helemaal goed komen
Reactie BBQ Experience Center:
Bedankt Martijn! We hebben inderdaad te maken met piekbelasting. Dit vergt het uiterste alle collega's. Ik merk dat iedereen, ondanks de corona crisis waar we inzitten, zich maximaal inzet om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen. En we leren gelukkig in een rap tempo, alle processen worden opgeschaald.
We vinden het heel jammer dat ondanks alle inzet de klant dit merkt in onze service. Maar we krijgen ook veel begrip van klanten gezien de gekke tijd waar we in zitten. Dat doet ons goed.
Daarom worden we extra blij van jouw feedback. Dank daarvoor!
Vriendelijke groet,
Joey