Ik heb een BGE L met tafel en onderdelen besteld en deze is geleverd.
Telefonisch is er contact opgenomen, was erg prettig. Spontane vent (Boy volgens mij). Kwam vertrouwd over. Snelle levering.
De bezorging is op zaterdag gedaan door een oudere man. Aardige en spontane man, welke het eea wist te vertellen over het EI. Aangezien ik nog geen workshop heb gevold en de montage door jullie is verzorgd had ik wat meer informatie gewenst. Bijvoorbeeld hoe je het beste de temperatuur kan regelen en zaken kan stellen.
Bij het gebruik gister bleek dat de kap niet goed geplaatst is waardoor er lucht ontsnapt. Na behoorlijk wat zoek werk is dit uiteindelijk gelukt. Een aantal bouten waarin niet nauwelijks aangedraaid.
Er is geen klem meegeleverd welke je bij het afstellen moet plaatsen om de schroeven aan de achterkant.
Reactie BBQ Experience Center:
Goedemiddag,
Bedankt voor de feedback! Fijn dat het overal meer dan goed is. Wat betreft de verbeterpunten, het komt voor dat we een collega (die in training is) sturen om de aflevering te doen, maar dit mag niet ten koste gaan van de kwaliteit. Vervelend dat dat niet geheel naar tevredenheid is gedaan. Heb even contact met je gezocht of je nu nog niets concreets mist, dan regelen we dat uiteraard. En verder nemen we je helemaal mee tijdens de workshop, juist om die reden geven we die gratis bij aanschaf van de BGE.
Smakelijke groet,
Joey Buys