Chris

Zeer goed. Boy en Joey zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en enthousiast. Wanneer je twijfelt om een BGE te kopen, of wanneer je niet weet wat voor afmeting je wilt, raad ik je aan om een workshop bij hen te volgen. Als je dit hebt meegemaakt wil je niet meer anders! Hun enthousiasme, liefde en passie voor koken op een BGE is ronduit verslavend! Dit is wel een zaak waar een klant zeker koning is. Ze reserveren tijd voor je om te helpen bij je beslissing, het is immers niet een uitgaven die je elke dag doet. Wanneer je een BGE hebt gekocht komen ze deze persoonlijk bij je thuis leveren, zetten ze 'm in elkaar en steken ze 'm ook gelijk aan!

Zeer behulpzaam, persoonlijk, gepassioneerd tijdens de workshop, maar vooral echt hun enthousiasme!

Houtskool dat (waarschijnlijk) niet helemaal zuiver meer is, en ook niet meer beschikbaar is, kun je beter van de website afhalen. Daarentegen misschien meerdere soorten houtskool aanbieden?

Reactie BBQ Experience Center:

Bedankt voor je uitgebreide en positieve reactie Chris! Blijft erg leuk om terug te lezen :)
Wat betreft de houtskool: we zijn continu op zoek naar de beste kwaliteit/prijs verhouding. Wanneer we een goede kwaliteit hebben, nemen we daar direct een grote voorraad van zodat we voor de kwaliteit kunnen waken, de houtskool komt dan uit dezelfde batch. We hebben op dit moment diverse soorten houtskool met diverse voorraden, vanaf volgend jaar grote voorraad van diverse soorten inderdaad!
Smakelijke groet,
Joey Buys
BeleefGreenEgg.nl

Score voor BBQ Experience Center: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: Big Green Egg Medium met diversen accessoires