Ik kwam deze website toevallig online tegen. Ik vond hem leuk, kocht hem en maakte ook een account aan. Ik dacht dat ik mijn favoriete baksite had gevonden. Ik deed mijn tweede aankoop, maar helaas heeft PostNL mijn pakket niet bezorgd (ze konden mijn adres niet vinden). PostNL heeft het pakket zonder mijn toestemming teruggestuurd. Ik heb contact opgenomen met Baking Queen om mijn situatie uit te leggen en om een terugbetaling gevraagd, maar ze reageerden nauwelijks: ze beantwoordden hun e-mails niet, namen de telefoon niet op en reageerden expres niet op tijd en eerlijk op WhatsApp. Mijn advies aan iedereen is dus: koop alleen bij Baking Queen als je 100% zeker weet dat de bezorging van je pakket goed zal verlopen. Anders koop je niets bij Baking Queen. Als er iets met je pakket gebeurt, moet je ze letterlijk smeken om je geld terug te geven en laten ze je lang in de steek.