Paul

Ik koop 10Gb en binnen 5 minuten krijg ik de melding dat ik 75% en 1 minuut later 100% heb verbruikt. Terwijl ik niets gedownload heb!!?? Vervolgens is hun telefoonnummer niet in gebruik! Een scam dat is het.

Reactie AlwaysConnected:

Dag Egbert Korf,
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend dat je deze ervaring hebt, en we begrijpen dat het frustrerend kan zijn als je data sneller opgaat dan verwacht.
Zoals we eerder per mail hebben uitgelegd, zien we in ons systeem dat er binnen korte tijd 11,3GB is verbruikt. Wij kunnen niet exact inzien waaraan data wordt besteed, maar we kunnen wel bevestigen dat het volledige verbruik vanuit jouw verbinding is gekomen.
Bij prepaid data geldt dat zodra de bundel is verbruikt, deze echt op is en er moet worden opgewaardeerd om verder te kunnen internetten. We leveren altijd de hoeveelheid data die is aangekocht en hebben geen invloed op hoe snel of waarvoor deze wordt gebruikt.
We vinden het jammer dat dit tot teleurstelling heeft geleid, maar er is in dit geval geen sprake van een fout of misleiding — alleen van veel dataverbruik in korte tijd.
Team Always Connected

Score voor AlwaysConnected: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
10 Gb