NIET DOEN!! Ten eerste duurde het 5 dagen voordat ik over de SIM kon beschikken. Dus vandaag besteld morgen in huis is een leugen! Vervolgens ging de installatie van de SIM redelijk eenvoudig. De volgende dag hebben wij op ons vakantie adres 2 tot 3 uur naar TV gekeken, want daarvoor diende de SIM. Alle andere online zaken doen wij via ons Vodafone RED abbo. Al snel kreeg ik een melding dat ik al aan 75% van de 10GB bundel zal. Nog geen 1,5 uur later waren de laatste 2,5 GB ook al op. TV kijken kost +/- 450MB per uur. Dan had ik dus minstens 20 uur TV moeten kijken, maar dat was niet het geval. Volgende dag een berichtje gestuurd naar "AlwaysConnected". na 4 dagen!! kreeg ik bericht dat ze "voor de zekerheid" even het verbruik van de SIM hadden onderzocht maar geen rare dingen hadden aangetroffen. M.a.w. ik heb vanaf zaterdag 19:00 (sprintrace Qatar) tot 22:40 uur 10GB verbrand terwijl dat maximaal 2,5GB hadden moeten zijn. Dit is geen correcte organisatie! M.a.w. blijf er van af!
Reactie AlwaysConnected:
Dag Herman,
Bedankt voor uw review. Wij begrijpen dat u erg gefrustreerd bent over de gang van zaken. Door leveringsproblemen bij PostNL hebben wij een tijd geleden onze leveringsvoorwaarden al aangepast, omdat we ervaren dat PostNL de brievenbuspost vaak al niet meer de volgende dag wist af te leveren. Om de simkaart wel de volgende dag te kunnen ontvangen hebben wij de mogelijkheid toegevoegd om zelf een bedrag bij te betalen voor een track and trace code waardoor er nog steeds de mogelijkheid is voor een snelle levering. Van deze mogelijkheid heeft u geen gebruik gemaakt en daarom is de simkaart gewoon via de brievenbuspost gratis verzonden en kwam deze helaas pas veel later aan dan dat normaal van PostNL mag worden verwacht.
De simkaart die u heeft gebruikt heeft gewoon alle data verbruikt zoals dit ook met u is gecommuniceerd. De mobiele data wordt bij Always Connected afgerekend per kb en er is geen bewijs gevonden in ons onderzoek dat er onterecht data wordt berekend bij gebruik van onze simkaart. Het dataverbruik zoals het wordt berekend is ook daadwerkelijk gebruikt door de simkaart die is gekoppeld aan uw account. Waardoor het komt dat de data in deze situatie sneller is gegaan dan uzelf had verwacht is dus iets wat wij niet kunnen controleren, maar dat de simkaart deze data daadwerkelijk verbruikt heeft is een feit.
Wel willen we onze excuses aanbieden voor het feit dat wij later hebben gereageerd dan dat onze klanten normaal van ons gewend zijn. Door omstandigheden waren wij korte tijd minder goed bereikbaar en dit was helaas overmacht. Normaal gesproken proberen we binnen 24 uur de klant te voorzien van een antwoord. Dit is ons in deze situatie helaas niet gelukt. Excuses daarvoor.
We hebben in deze specifieke situatie besloten om u verder niet tegemoet te komen of samen te zoeken naar een voor u passende oplossing. Wij zijn zeer onheus bejegend door u en wij trekken hier dan ook een grens tot hoever u kunt gaan voor een gezonde positieve samenwerking.
We vinden het heel vervelend dat deze specifieke situatie zo is verlopen en we hadden het graag anders gezien.
Team Always Connected