In de winkel zou er qua opname geen verschil zijn in stabiliteit tussen de Kahru Fusion 4.5 en de Ikoni. In de winkel voelde ik weinig verschil. De hielkap van de fusion zat lekkerder dus die gekozen. Of het een productiefout is of niet; het paar dat ik thuis gestuurd kreeg, voelt heel instabiel. Al bij stilstand staan beide voeten helemaal naar binnen gekanteld. Met hardlopen voel ik de druk van buitenkant zool naar binnen gaan. Slechtste schoenen die ik ooit heb gehad in 25 jaar lopen. Ik kan ze zelfs niet gebruiken om te wandelen.
Snel geleverd
Aardig personeel
Ik vroeg of er andere merken/ moellen met mijn wensen waren, maar die bleken er niet te zijn.
Op de site kloppen de stack heights niet altijd
Reactie All4running:
Beste Suzanne,
Wta jammer dat je niet tevreden bent met je schoenen. Je hebt deze schoenen bij ons in de winkel gekocht op aanraden van mijn collega na een analyse. Als je niet tevreden bent en jij het gevoel hebt dat deze schoenen een defect hebbe, zou ik je nu ook nog willen aanraden met de schoenen terug te gaan naar de winkel. Zij zullen samen met jou naar een passende oplossing kijken. Er zijn altijd schoenen die bij je passen. Ga gerust terug.
Sportieve groet,
Team All4running