Op zich prima winkel, aardig en deskundig personeel. Maar klimaat in winkel in Utrecht is niet harden zo heet en benauwd. Wanneer ik daar wat van zeg zegt het personeel: "Ja, sorry, van André mogen we de airco niet aanzetten". Oftewel, klantvriendelijkheid van personeel is oké maar klant- (en personeel)vriendelijkheid van de locatiemanager/eigenaar is ver onder de maat!
Goed advies over hardloopschoenen
Temperatuur in de winkel op aanvaardbaar niveau houden svp
Reactie All4running:
Beste Sander,
Bedankt voor je feedback. Ik weet nu niet precies hoe deze opmerking in de praktijk is genoemd maar ik wil je hierbij laten weten dat de airco er een poosje uit heeft gelegen in de winkel in Utrecht. Er was een technische storing waardoor de airco niet meer werkte. Ik snap dat het als klant heel vervelend is een winkel binnen te lopen waar het qua temperatuur onaangenaam is. Onze excuses hiervoor.
Wij gaan er vanuit dat je deze opmerking hebt opgevangen maar zeker niet serieus was bedoeld. Er worden onderling wel eens grappen gemaakt maar wel een leerpuntje voor ons om voorzichtig te zijn met uitspraken in het bijzijn van klanten. De onderlinge sfeer tussen de collega's is erg goed en dat willen we natuurlijk ook graag zo houden.
We hopen jou terug te zien in de winkel en dit keer met een aangename temperatuur.
Sportieve groeten van All4running.