Na de schoenen een maat te klein besteld te hebben een onprettige ervaring. Ik moest andere schoenen ook betalen voor mij best veel geld. Waarom geen credit nota van jullie? Ik heb nu naar 1 week nog steeds mijn geld niet terug.
Zie bovenstaamde
Reactie All4running:
Beste Jochen,
Als je een andere maat wilt bestellen, is ons beleid dat de klant zelf een nieuwe bestelling plaatst. De klant ontvangt een gratis retourlabel omdat een ruiling gratis is. Ik kan begrijpen dat het financieel niet uitkomt om nogmaals schoenen te kopen. Je hebt de mogelijkheid om in dat geval de betaalmethode achteraf betalen te kiezen, zodat je het bedrag niet direct hoeft te betalen maar binnen 2 weken na aankoopdatum. Of je wacht totdat je retourzending verwerkt en terugbetaald is en plaatst daarna een nieuwe bestelling. Risico hierbij is wel dat die maat misschien dan niet meer op voorraad is. Ik zie wel dat je een nieuwe bestelling hebt geplaatst en dat je retourzending verwerkt is. We hebben vrij snel je retourzending verwerkt. De retourzending kwam woensdag 4 juni binnen en wij hebben het dinsdag 10 juni na het pinksterweekend terugbetaald. In het weekend is de retourafdeling gesloten en nu zat het pinksterweekend er ook nog tussen. Misschien goed te weten dat de betaalmethode achteraf betalen ook nog een optie is waar je voor kunt kiezen.
Sportieve groeten van het All4running Team.