Helaas zijn mijn eerste bevindingen niet positief. Te laat gebracht en pas na het weekend weer opgehaald.
Vriendelijke chauffeur
Als u vraagt een tijd aan te geven (tussen 7 -13 uur ) en je daar bemensing voor regelt, en dat de container pas een uur of 3 komt, kan ik daar niets mee. Ook het ophalen,: donderdagmorgen gebeld en pas dinsdag morgen gehaald terwijl toegezegd maandag.
Reactie Afval.nl:
Beste,
Allereerst dank voor uw review.
Vervelend om te lezen dat u ons bedrijf niet aanbeveelt. Volgens onze systemen is uw container op de geboekte dag geplaatst. In uw order heeft u bij de plaatsing inderdaad aangegeven dat uw voorkeur ligt op de ochtend (tussen 7:00 - 13:00 uur leveren). Zoals aangegeven bij de bestelling kan er van deze voorkeurstijd afgeweken worden in verband met planningen.
Bij het inboeken op van de ophaalopdracht was de desbetreffende planning helaas al gesloten voor de volgende werkdag. Met het oog op duurzame route rijden heeft de planner de keuze gemaakt uw container dinsdag ochtend, eerste werk, af te voeren. Helaas heeft dit bericht ons te laat bereikt waardoor wij u niet op de hoogte konden brengen.
Onze excuses voor het ongemak wat u heeft ervaren.
Team Afval.nl